Προσφορές για "Η πίτα της Αλεξάνδρας"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Η πίτα της Αλεξάνδρας". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Η πίτα της Αλεξάνδρας

Η «Πίτα της Αλεξάνδρας» αποτελεί μια από τις πιο σίγουρες και σταθερές επιλογές για γευστικό και προσεγμένο φαγητό, όχι μόνο στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αλλά και στην ευρύτερο Δήμο της Αθήνας. Με αφοσίωση και προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, και επιμονή στην ποιότητα των υλικών και του τρόπου παρασκευής τους, συνεχίζουμε να αποτελούμε το πιο αυθεντικό αλλά και διαφορετικό ψητοπωλείο της πόλης μας.

Ο πρωταρχικός μας στόχος στην «Πίτα της Αλεξάνδρας» είναι το σουβλάκι στα καλύτερά του. Με το πιο εκλεκτό κρέας, χοιρινό ή κοτόπουλο, το πιο αριστοτεχνικό ψήσιμο, με την πιο άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση, με την ποιότητα και τις αρχές ενός κλασικού αλλά και διαχρονικού αθηναϊκού ψητοπωλείου. Έτσι μόνο, ένα από τα πιο γρήγορα και οικονομικά εδέσματα της χώρας μας, αποκτά την αξία που το έκανε διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

Το ψητοπωλείο μας λειτουργεί στην πιο γνωστή αθηναϊκή λεωφόρο, που είδε κατά καιρούς να αλλάζουν πολλά. Από τα κτήρια και τις υπηρεσίες που στεγάζουν, τα στέκια της νεολαίας και το είδος της μουσικής που αντηχεί, τις πορείες και τα αιτήματα που διαδηλώνονται. Είδε όμως και κάτι να παραμένει σταθερό. Την αγάπη μας για το σουβλάκι που αγαπάτε, το σουβλάκι που σερβίρεται στην «Πίτα της Αλεξάνδρας».

Κυρίαρχη φιλοσοφία μας, να μην κάνουμε εκπτώσεις στα προϊόντα μας. Με όλα τα κρέατα, δικής μας παραγωγής, με τα πιο φρέσκα λαχανικά και πρώτες ύλες από τη χώρα μας, με τους πιο αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες, μπορούμε, κάθε στιγμή, να σας προσφέρουμε πεντανόστιμο, καθαρό, ποιοτικό σουβλάκι στις πιο οικονομικές τιμές, χωρίς να όμως είναι «φθηνό» σε περιεχόμενο και γεύση.

Στα πλαίσια, αυτά, το προσωπικό μας απαρτίζετε κυρίως από «μαέστρους» στο ψήσιμο και το τύλιγμα.. Έμπειροι και δεξιοτέχνες επαγγελματίες, που ξέρουν πως τα καλαμάκια και ο γύρος μπορούν να γίνουν καλοψημένα, ζουμερά, νόστιμα και ευωδιαστά, αριστοτέχνες του τυλίγματος της πίτας ώστε όλα τα υλικά να δέσουν αρμονικά, και να σας προσφέρουν το «διαφορετικό» αυθεντικό σουβλάκι. Αυτό που μπορείτε να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις.

Για την «Πίτα της Αλεξάνδρας», το καλό σουβλάκι είναι σαν τη δημοκρατία. Έχουν δικαίωμα στην απόλαυση του όλοι, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου και επαγγέλματος. Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο και στην άμεση και ευγενική εξυπηρέτησή μας, δίνουν καθημερινά ψήφο εμπιστοσύνης, από νεανικές και φοιτητικές παρέες έως οικογένειες με παιδιά, επαγγελματίες της περιοχής έως και φίλαθλοι μετά το γήπεδο, ακόμα και ομάδες τουριστών που έχουν ακούσει τη φήμη της «Πίτας της Αλεξάνδρας». Ανάμεσά τους υπάρχει πάντα θέση και για εσάς και τους αγαπημένους σας. Σας περιμένουμε.

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 213Β,
Αμπελόκηποι
2106444969