Προσφορές για "Ο Πεινασμένος Γάτος"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ο Πεινασμένος Γάτος". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Ο Πεινασμένος Γάτος

Υπάρχει, που λέτε, ένα καινούριο μαγαζί στο Γκάζι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Διαφορετικό γιατί πρόκειται για ένα μοντέρνο grill house με ζουμερά μπέργκερ και άλλες νοστιμιές. Διαφορετικό επίσης, επειδή απευθύνεται σε χορτοφάγους έχοντας φτιάξει ειδικό μενού. Όλα αυτά θα τα βρείτε στον Πεινασμένο Γάτο.

Αν σε ρωτούσε κάποιος μέχρι χθες αν θα μπορούσε να συνυπάρχουν… αρμονικά οι χορτοφάγοι με τους κρεατοφάγους, πιθανώς θα απαντούσες «Ποτέ!». Μέχρι όμως να έρθει ο Πεινασμένος Γάτος στο Γκάζι, ο οποίος όπως δείχνει ήρθε αρκετά… ορεξάτος!

Με ένα πρωτοποριακό grill house που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα στην κατηγορία του, ο Πεινασμένος Γάτος σερβίρει καθημερινά φανταστικά μπέργκερ, ζουμερά σουβλάκια και δροσιστικές σαλάτες. Και ποια είναι η διαφορά του… Γάτου; Ότι τα μπέργκερ μπορεί να είναι χορτοφαγικά (!) για τους χορτοφάγους της παρέας και άλλες εκπλήξεις.

Δεκελέων 1Α,
Γκάζι
2103450055