Προσφορές για "Vineyard Wine Cocktail Bar"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Vineyard Wine Cocktail Bar". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Vineyard Wine Cocktail Bar

Οι λάτρεις του κρασιού λένε πως «Το κρασί είναι εμφιαλωμένη ποίηση» κι εμείς δε θα διαφωνήσουμε. Ένα καλό μπουκάλι κρασί μαζί με καλή συντροφιά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Το Vineyard Wine Cocktail Bar στο Χαλάνδρι θα σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικές ετικέτες σε έναν πολύ ζεστό χώρο!

Η Νέα άφιξη του Χαλανδρίου έρχεται με τη μοναδική του ταυτότητα να δώσει το κάτι διαφορετικό στους κατοίκους της περιοχής (και όχι μόνο) που λατρεύουν το καλό κρασί και τα ευφάνταστα κοκτέιλ. Κοκτέιλ που προσανατολίζονται στις γεύσεις του κρασιού, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κος Δημήτρης.

Στο Vineyard Wine Cocktail Bar θα σε υποδεχτεί ο Somelier ο οποίος θα σε κατατοπίσει στο κρασί που θα πρέπει να δοκιμάσεις. Κάθε χαρακτήρας θα μπορούσαμε να πούμε πως αντιστοιχεί και σε ένα μπουκάλι κρασί. Και τα δύο είναι μοναδικά και θέλουν τη δική τους... θερμοκρασία.

Εκεί θα βρείτε μοναδικές ετικέτες κρασιών, οι οποίες αλλάζουν. Για να συνοδέψετε το ποτό σας υπάρχει μία ποικιλία τυριών και αλλαντικών με ελληνικά τυριά όπως το οινοτύρι Χίου και το μπλε τυρί Εύβοιας, ενώ στα αλλαντικά θα βρείτε προσούτο, καπνιστή μορταδέλα κ.ά.

Πλ. Ελευθερωτών 8,
Χαλάνδρι
2106849482