Προσφορές για "Bollywood"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Bollywood". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Bollywood

Το Bollywood δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του χώρου της εστίασης με ρίζες από την ευρύτερη περιοχή της Ινδίας. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ζήσουν μια βραδιά με ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων , μουσικής και χρωμάτων. Με πολύ μεράκι δημιουργήσαμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με σκοπό να σας φέρουμε σε επαφή με αυτό που ξέρουμε καλλίτερα , την κουλτούρα μιας απίστευτης χώρας , της μοναδικής Ινδίας.

Το εστιατόριο μας βρίσκεται σε μια πρώην αποθήκη. Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα καθώς το βιομηχανικό πάτωμα , οι σωλήνες , οι εξαερισμοί και τα παλιά βαρέλια που πλέουν λειτουργούν σαν σκαμπό στο μπαρ μαρτυρούν το industrial παρελθόν του μαγαζιού. Και παραδόξως όλα αυτά δένουν αρμονικά με τους Βούδες , τους ελέφαντες , τα ινδικά φωτιστικά , τα χαμηλά τραπέζια και τους bohemian καναπέδες. Στους τοίχους θα δείτε τεράστιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Γκάντι , μια ινδή γριά κ.α και δίνουν έναν ιδιαίτερο pop χαρακτήρα στο χώρο. Θα ακούσετε ινδικές μπαλάντες , πακιστανικά χορευτικά τραγούδια και διάφορες διασκευές που θα σας ξεσηκώσουν.

Σας καλωσορίζουμε στο πιο hip ινδικό bar-restaurant που επισκεφθήκατε ποτέ…

Θεματικές βραδιές ,ντόπιοι μουσικοί και τραγουδιστές , χορεύτριες με πολύχρωμες παραδοσιακές φορεσιές , henna tattoos είναι μόνο μερικά από αυτά που θέλουμε να μοιραστείτε μαζί μας!! Τι θα λέγατε να μαθαίνατε τρώγοντας πως φτιάχνεται το περίφημο dum biryani ? Μαθήματα μαγειρικής από τους έμπειρους σεφ μας! Παρακολουθήστε τους να το ετοιμάζουν μπροστά σας , μαθαίνοντας σας μικρά μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα !! Και όχι μόνο , συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μαγειρικής και κερδίστε δωρεάν επισκέψεις στο εστιατόριο μας .Οι πιο τολμηροί δοκιμάστε μαθήματα χορού και γίνεται εσείς ο πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Εμπνευσμένοι από το γνωμικό του Μαχάτμα Γκάντι ¨Τι γνώμη έχω για το Δυτικό πολιτισμό? Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα¨ , επιχειρήσαμε το αντίστροφο φέρνοντας στη Δύση και σε εσάς τον Ινδικό πολιτισμό και είμαστε σίγουροι ότι μια επίσκεψη θα σας πείσει.

Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν για να σας ταξιδέψουν 5000 μίλια μακριά…

Ελασιδών 29,
Γκάζι
6908719647