Προσφορές για "Anglais Athens"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Anglais Athens". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Anglais Athens

Περπατώντας στην οδό Μητροπόλεως, αν δεν κοιτάξετε ψηλά για να δείτε τη μεγάλη αφίσα που υποδεικνύει το σημείο που βρίσκεται η ταράτσα, ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε την σχεδόν μυστική είσοδο στον αριθμό 6 της οδού Κηρυκείου που οδηγεί στον έκτο όροφο. Μόλις φτάσετε όμως στο Anglais θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον με τροπικά μοτίβα και παστέλ αποχρώσεις, με ρετρό πλακάκια, έναν φοίνικα και σειρές από μικρές λάμπες που φωτίζουν τις βραδινές σας εξόδου.

Ο χώρος του Anglais σχεδιάστηκε από τον Ζήση Παπαμίχο και την Zitateam ενώ κατά την δεκαετία του ‘80 λειτουργούσε σαν κυλικείο που εξυπηρετούσε τα γραφεία του Μεγάρου σερβίροντας μόνο ελληνικό καφέ. Πλέον έχει μετατραπεί σε ένα χώρο που σφύζει από κόσμο ήδη από τις 4:00 που ξεκινάει να σερβίρει μέχρι τις 2:00 που σβήνει τα φώτα του τις καθημερινές (3:00 την Παρασκευή και το Σάββατο).

Εκτός από καφέ, χυμούς και τσάι, το Anglais σερβίρει πολλά κλασικά cocktails ενώ διαθέτει επίσης και έναν κατάλογο με signature συνταγές (από 9 έως 12 ευρώ) που έχουν σαν βάση τους το τζιν όπως το Brigitte Bardot με elderflower, φρούτα του πάθους και μαρμελάδα πορτοκάλι, το General Montogomery με εσπρέσο, λάιμ και τόνικ, και το The Crinoline με φράουλα, λεμόνι και τόνικ. Επίσης θα βρείτε συνταγές όπως το Pride and Prejudice με βότκα, σιρόπι μαύρης μπύρας και τζιτζιμπύρα και το A Mindsummer Nights Dream με τεκίλα, μάνγκο και ταμπάσκο.

Η κουζίνα του ανοίγει στις 19:00, σερβίρει μέχρι τις 23:30 και ο κατάλογος που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Τηλέγραφος (Divino Wine Case) προσφέρει ορεκτικά, σαλάτες, κρύα ζυμαρικά, πλατό αλλαντικών και τυριών, πίτσα και γλυκά (από 7 έως 24 ευρώ). Αναλόγως με την όρεξη σας μπορείτε να επιλέξετε μαριναρισμένο γαύρο σε χειροποίητο τραγανό ψωμί, μοσχαρίσιο carpaccio με ρόκα και παρμεζάνα, ταρτάρ από λαυράκι, με yuzu και σχοινόπρασσο, ανάμεικτη σαλάτα με φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς και γραβιέρα Νάξου, noodles με αμπελοφάσουλο, κόλιανδρο και γαρίδες, πίτσα με τρία είδη μανιταριών, λάδι τρούφας και ρίγανη.

Κηρυκείου 6,
Μοναστηράκι
2155601192