Προσφορές για "Ελλήνων Μυθαγωγία"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ελλήνων Μυθαγωγία". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Ελλήνων Μυθαγωγία

Επιλογές απ’ όλη την Ελλάδα σερβίρονται με μεράκι και φροντίδα σε μια πολύχρωμη αυλή. Τσίπουρα, βιολογικά κρασιά (με το ημίγλυκο Νεμέας να ξεχωρίζει) και μοναδικοί μεζέδες, που κατά πάσα πιθανότητα θα βγαίνουν εκείνη την ώρα από την ψησταριά της Μυθαγωγίας, είναι οι πρωταγωνιστές.

O Βασίλης Αντωνάκος αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκλεκτές πρώτες ύλες όπως σαλάμι Ευρυτανίας, κατίκι Δομοκού, σύγκλινο Μάνης και πέστροφα Ορχομενού, με κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις του να είναι το σαγανάκι με βούτυρο αμυγδάλου, οι πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυροκαυτερή και λουκάνικο, η δροσερή ριγανάδα, τα μοσχαρίσια μπιφτεκάκια με ντομάτα και τυρί ή το φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο με γραβιέρα. Εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι θαλασσινές προτάσεις όπως τα κεφτεδάκια σουπιάς, τα αχνιστά μύδια με μάραθο και ο ψητός κολιός μαριναρισμένος με αρωματικά. Κάθε γεύμα εδώ κλείνει με το μοναδικό κέρασμα των παιδικών μας χρόνων, ένα περιποιημένο "υποβρύχιο".

Αισώπου 3,
Ψυρρή
 2155512825, 6937168202, 6984677133