Προσφορές για "Athens Beer Festival 2018"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Athens Beer Festival 2018". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Athens Beer Festival 2018

Το ATHENS BEER FESTIVAL επί 18 συναπτά έτη, υπηρετεί τη Μπύρα στην Ελλάδα, προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί. Είναι μία αδιάκοπη προσπάθεια να ικανοποιούμε τους χιλιάδες απλούς φίλους, αλλά και τους εραστές της μπύρας. Από την φετινή διοργάνωση λοιπόν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι (30/8 έως και 9/9), ξεκινάει μία νέα περίοδος για το φεστιβάλ, με happenings, διαγωνισμούς, εκπληκτικά δώρα, μοναδικές Live συναυλίες από καταξιωμένα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, ούτως ώστε το ATHENS BEER FESTIVAL να γίνει μία πραγματική φιέστα της μπύρας.

Η μεγάλη ποικιλία από Ελληνικές και εισαγόμενες μπύρες, κάποιες εκ των οποίων εισάγονται στη χώρα μας για πρώτη φορά και η ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων εδεσμάτων, υπόσχονται μία γευστική ευφορία που θα είναι ανεπανάληπτη. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να σας μυήσουμε στην κουλτούρα της μπύρας, τις ιδιαιτερότητες των στυλ και των γεύσεων της, καθώς και στους κατάλληλους συνδυασμούς μπύρας και φαγητού, για την απόλυτη απόλαυση της. Σας περιμένουμε λοιπόν στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, από τις 30 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, για αξέχαστες βραδιές .

Ερμού & Πειραιώς,
Παλιό Αμαξοστάσιο
Γκάζι