Προσφορές για "Chaplin Coffee & Cocktail Bar"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Chaplin Coffee & Cocktail Bar". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Chaplin Coffee & Cocktail Bar

Η Πλατεία Αγίας Ειρήνης έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα πιο hot meeting points του κέντρου και όχι τυχαία, αφού στον χάρτη της προστίθενται συνεχώς νέα μαγαζιά. Ένα από αυτά, είναι το Chaplin, που τα τελευταία 2 χρόνια έχει κατακτήσει τη δική του θέση στις κορυφαίες επιλογές της πλατείας. Ιδιαίτερη διακόσμηση, ψαγμένες μουσικές, εναλλακτικά cocktails με super foods κι ένα μενού με πολλές επιλογές και υπέροχες πίτσες, συνθέτουν ένα στέκι all day διασκέδασης, που θα σας κερδίσει με την πρώτη.

Κάθε Σάββατο & Κυριακή σερβίρει χορταστικό brunch, από τις 10 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Δοκιμάστε αυγά σε διάφορες εκδοχές, πίτσα, pancakes, ζεστά και κρύα σάντουιτς και χειροποίητες πίτες. Take your time και τραβήξτε το μέχρι αργά, γιατί οι djs που αναλαμβάνουν, θα σας ξεσηκώσουν και θα σας παρασύρουν στο δικό τους party, κάνοντας το βράδυ σας ξεχωριστό!

Καλαμιώτου 16,
Πλατεία Αγίας Ειρήνης
 6948238078