Προσφορές για "The BBQ Low & Slow Steak House"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "The BBQ Low & Slow Steak House". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

The BBQ Low & Slow Steak House

THE BBQ way: Ξεχάστε ότι γνωρίζετε για το barbeque!

Το BBQ για εμάς είναι τέχνη στο πιάτο σας, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Στο The BBQ low & slow μελετήσαμε, δοκιμάσαμε, εξελίξαμε και συνδυάσαμε όλη τη τεχνογνωσία σχετικά με το BBQ για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Η σύγχρονη τεχνολογία και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία και το μεράκι, διαμόρφωσαν για εσάς το μενού μας, όπου θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρεάτων ψημένα σωστά, νόστιμα, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά και αναδεικνύοντας την γεύση όλων των συστατικών.

LOW & SLOW: H ακριβής μετάφραση των δύο αυτών λέξεων σημαίνει «χαμηλά-αργά»

Ας εξηγήσουμε λίγο παραπάνω. Το “χαμηλά” αφορά στην θερμοκρασία που πρέπει να την διατηρούμε πολύ χαμηλή και το “αργά” που αναφέρεται στις ώρες – διάρκεια που χρειάζεται να ψήσουμε το κάθε φαγητό. Στο The BBQ έχουμε 2 βασικούς τρόπους Low & Slow που μαγειρεύουμε τα φαγητά μας:

  1. Ο πρώτος τρόπος απαιτεί τη χρήση ενός μηχανήματος που ονομάζεται “Offset Smoker” (καπνιστήρι). Κατασκευασμένο ειδικά για το The BBQ στην Ελλάδα από γνώστες της τεχνολογίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εστιατορίου μας αργοκαπνίζει τα κρέατά μας με απόλυτα φυσικό τρόπο και πρώτη ύλη το ξύλο.
  2. Ο δεύτερος τρόπος απαιτεί τη χρήση δύο πολύ ιδιαίτερων μηχανημάτων συνδυαστικά:
    (Α) Μηχάνημα “Vacuum” (μετάφραση: κενό) το οποίο χρησιμοποιείται για να αφαιρεθεί ο αέρας από την ειδική σακούλα που συσκευάζουμε το κρέας, διατηρώντας το ολόφρεσκο.
    (Β) Μηχάνημα “Roner” που είναι ένας θερμοστάτης εμβάπτισης σε θερμαινόμενο νερό που χρησιμοποιείται στη γνωστή εξαιρετική τεχνική μαγειρέματος “Sous Vide”. Τη τεχνική αυτή χρησιμοποιούν επαγγελματίες σεφ προκειμένου να ενιχύσουν τη γεύση και να διατηρήσουν τους χυμούς των τροφίμων και να επιτύχουν ομοιόμορφα μαγειρεμένο κρέας, τρυφερό και ανάλογα μαγειρεμένο. Η θερμοκρασία του νερού είναι κάτω του βρασμού και το κρέας αργομαγειρεύεται για πολλές ώρες, μέχρι να φτάσει τρυφερό και γευστικό στο πιάτο σας.

Αχιλλέως 7-9
Κερατσίνι
2104005898