Γενικές Ερωτήσεις!

Είναι η καθημερινή σας πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προσφορές σε εστιατόρια σε όλη την Αθήνα. Τις προσφορές αυτές μπορούμε και τις πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας το καλύτερό μας όπλο, την μαζική αγοραστική δύναμη που διαθέτουν οι χιλιάδες φίλοι μας, εσείς!

Είναι πολύ απλό! Πατήστε το κουμπί "Αγόρασέ το!" προτού λήξει χρονικά η προσφορά. Θα σας δοθεί η επιλογή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να προχωρήσετε χωρίς εγγραφή. Στη συνέχεια συμπληρώστε στην Φόρμα Αγοράς που θα εμφανιστεί τον αριθμό κουπονιών που επιθυμείτε να αγοράσετε και τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί "Αγορά".

  • Εάν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal τα κουπόνια γίνονται άμεσα διαθέσιμα στην οθόνη σας καθώς και αποστέλονται στο email που μας δηλώσατε, και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως.
  • Εάν επιλέξετε πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση ή E-Banking τα κουπόνια θα σταλούν στο email που μας δηλώσατε περίπου 1 ώρα μετά την κατάθεση/μεταφορά σας (και εντός των ωρών Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).
  • Εάν επιλέξετε πληρωμή με μετρητά μέσω Courier, τα κουπόνια θα σας παραδοθούν από εταιρεία ταχυμεταφορών την ημέρα και ώρα που δηλώσατε.

Κάθε προσφορά αναφέρει στους όρους της έως πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια που αγοράσατε. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε διορία τουλάχιστον 2 μηνών μετά από την αγορά των κουπονιών.

Ναι φυσικά! Τα κουπόνια δεν είναι ονομαστικά οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε. Εάν θέλετε να τα κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο/η σας και δεν θέλετε να φαίνεται η τιμή επάνω τους, μπορείτε να το δηλώσετε κατά τη διαδικασία αγοράς στη Φόρμα Αγοράς.

Όχι, η πρόσβαση και εγγραφή στο site είναι δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο όταν αγοράσετε μία προσφορά με το ακριβές κόστος των κουπονιών που αγοράζετε.

Το Pamegiafai.gr θέλοντας να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κ.λ.π.)
  • Τραπεζική Κατάθεση ή E-Banking
  • Paypal
  • Παράδοση των κουπονιών στον χώρο σας με Εταιρεία Courier και πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή τους
  • Pamegiafai.gr Wallet, το online πορτοφόλι σας!
Τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε τον επιλέγετε μόλις πατήσετε το κουμπί "Αγόρασέ το" για μία προσφορά που σας ενδιαφέρει.

Για την πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μεταφέρεστε στο online σύστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας. Το online σύστημα της τράπεζας έχει τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο για τη συλλογή των στοιχείων και τη χρέωση της κάρτας σας και χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για την προστασία και ασφάλεια των συναλλαγών σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας όπως όνομα, αριθμός, κλπ. δεν μεταφέρονται και δεν αποθηκεύονται στους servers της Εταιρείας μας, οπότε σε κάθε αγορά σας οφείλετε να επανεισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, τα κουπόνια θα εμφανιστούν στην οθόνη σας και θα σταλούν στο email σας.

Αφού πατήσετε στο "Αγόρασέ το" για την προσφορά που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής την "Τραπεζική κατάθεση ή e-banking". Θα χρειαστεί να καταθέσετε το αντίτιμο για τα κουπόνια σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα σταλεί στο email σας (ΔΕΝ χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας). Τυχόν προμήθειες τραπεζών πρέπει να τις επωμιστείτε. Εάν διαθέτετε E-Banking μπορείτε να κάνετε την μεταφορά από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.

Τράπεζα:ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθ. Λογαρ.:08944045486
IBAN:GR8501100890000008944045486

Τράπεζα:EUROBANK
Αριθ. Λογαρ.:0026.0008.31.0200794752
IBAN:GR7602600080000310200794752

Τράπεζα:ALPHA BANK
Αριθ. Λογαρ.:109002002018505
IBAN:GR2701401090109002002018505

Τράπεζα:ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθ. Λογαρ.:5174-054959-644
IBAN:GR3901721740005174054959644

Δικαιούχος λογαριασμού: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Στην αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας κατά τη διαδικασία αγοράς.

Το αργότερο 1 ημέρα, αλλά συνήθως ταχύτερα σε διάστημα περίπου 1-2 ωρών, μετά την κατάθεσή σας (και εντός των εργάσιμων ωρών Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00) θα παραλάβετε στο email σας τα κουπόνια σας. Εάν δεν τα παραλάβετε παρακαλούμε ενημερώστε μας στο support@pamegiafai.gr, απλά αναφέροντας τον παραπάνω κωδικό κατάθεσης (δεν χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης).

Αφού πατήσετε στο "Αγόρασέ το" για την προσφορά που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Μετρητά μέσω Courier". Στη συνέχεια συμπληρώνετε στη Φόρμα Αγοράς τα στοιχεία του παραλήπτη, τη διεύθυνση και τις ώρες παράδοσης, και πατάτε στο "Αγορά". Τα κουπόνια θα σταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε και θα πληρώσετε όταν τα παραλάβετε. Θα επιβαρυνθείτε με ένα επιπλέον κόστος 3,7 € το οποίο είναι το κόστος αποστολής των κουπονιών και παραλαβής των χρημάτων από την Εταιρεία Ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε κουπόνια από 2 (ή παραπάνω) διαφορετικές προσφορές και επιλέξετε την ίδια ημέρα και ώρα παράδοσης θα χρεωθείτε συνολικά 3,7 € για όλες σας τις παραγγελίες.

Γεμίστε όποια στιγμή θέλετε το Pamegiafai.gr Wallet σας, για να έχετε πάντα διαθέσιμα χρήματα για τις μελλοντικές αγορές σας! Κάντε κατάθεση σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό μας (για να δείτε τους λογαριασμούς μας κάντε κλικ εδώ) το ποσό που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας σαν αιτιολογία κατάθεσης το τηλέφωνό σας. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας στο Pamegiafai.gr και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας. Οι πιστώσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00 (ΟΧΙ Σάββατο, Κυριακή, αργίες). Για να εξαργυρώσετε την πίστωση σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, αρκεί να επιλέξετε το κουτάκι "Έχετε ...€ πίστωση. Θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε;" και το ποσό της πίστωσης θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό της αγοράς. Στη σελίδα Οι πιστώσεις μου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πιστώσεις σας και την αιτιολογία τους.

Μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του μπορείτε να το ακυρώσετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Σε περίπτωση που για την επιστροφή των χρημάτων ζητήσετε να σας κάνουμε έμβασμα σε λογαριασμό που διατηρείτε σε τράπεζα διαφορετική από τις 4 παραπάνω (Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς), θα επωμιστείτε τυχόν προμήθειες τραπεζών. Για να ακυρώσετε κάποιο κουπόνι σας, στείλτε μας email με τον κωδικό του στο support@pamegiafai.gr.