Προσφορές για "Cafe - Μεζεδοπωλείο Δίαυλος"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Cafe - Μεζεδοπωλείο Δίαυλος". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Cafe - Μεζεδοπωλείο Δίαυλος

Ένα μεζεδοπωλείο στην καρδιά της πολύβουης Αθήνας στο πιο παραδοσιακό σημείο στο Θησείο με θέα την Ακρόπολη, δίπλα από το Ναό του Ηφαίστου, είναι το πιο ευχάριστο γευστικό διάλειμμα μετά από μία κουραστική μέρα, καθώς και σημείο αναφοράς μετά από έναν περίπατο στα γύρω μαγαζιά, δίνοντας μας πινελιές από μια άλλη εποχή, σε ένα φιλικό περιβάλλον με γνήσιες αυθεντικές γεύσεις, παραδοσιακούς μεζέδες στις πλέον ανταγωνιστικές - χαμηλές τιμές.

Το περιβάλλον οικογενειακό, φιλικό, οι γεύσεις μοναδικές, τα πιάτα αυθεντικά μεσογειακά, μαγειρεμένα με μεράκι, από Έλληνες Chefs, με διαλεχτά φρέσκα προϊόντα και απαράμιλλη ποιότητα.

Η περιοχή μοναδική, ιστορική, στα μικρά πλακόστρωτα σοκάκια να απλώνεται η ιστορία της αρχαίας Ελλάδας, οι αρχαίοι ναοί επιβλητικοί βρίσκονται εκεί για να μας θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν και μας γεμίζουν με ελπίδα για το ότι η Ελλάδα είναι μοναδική και πάντα ξεπερνά τις δυσκολίες της.

Η Ακρόπολη πάντα εκεί επιβλητική αλώβητη, το «Μοναστηράκι» με το πασίγνωστο το παζάρι (“Γιουσουρούμ”), τα γραφικά παλαιοπωλεία, η Πλάκα, γεμάτη από μνημεία όλων των εποχών, μικρές εκκλησίες, αλλά και ένα τζαμί, ένα χαμάμ και το πρώτο πανεπιστήμιο της Ελλάδας, είναι εύκολο να καταλάβει κάνεις γιατί μας μένει μία μυρωδιά από παράδοση και γεύση Ελλάδας!

Αδριανού 1,
Θησείο
2103250944