Προσφορές για "Ταβέρνα Αρσένης"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ταβέρνα Αρσένης". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Ταβέρνα Αρσένης

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου σας καλωσoρίζει σε έναν χώρο παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων, που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο. Μια φινετσάτη κοσμοπολίτικη γωνιά με μοναδική γευστική κουζίνα, πλούσια επιλογή από ορεκτικά, κρεατικά, ψάρια και σπιτικό μαγειρευτό φαγητό.

Μια γωνιά με μοναδικά μουσικά ακούσματα και Ζωντανή μουσική με ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.

Βρισκόμαστε περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο τόσο από το κέντρο, όσο και από το λιμάνι του Πειραιά και πολύ κοντά στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Εντυπωσιακή παλέτα γεύσεων παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας που καλύπτει όλα γούστα! Στον κατάλογο του Arsenis Tavern θα βρείτε ψάρια και κρεατικά, μαγειρευτά και λαδερά καθώς υπάρχει και μια ξεχωριστή συλλογή με πάνω από 33 ορεκτικά. Τα πιάτα μας προετοιμάζονται σχολαστικά με γνώμονα την γεύση και τα υψηλά standards υγειινής που τηρούμε, χρησιμοποιώντας παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο στην παρασκευή τους. Επίσης, θα βρείτε μια πολύ ενημερωμένη κάβα, με εξαίρετες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα.

Ταλαντούχοι μουσικοί με πολύ κέφι μας διασκεδάζουν με παραδοσιακά και μοντέρνα ακούσματα κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 19,
Παλαιό Φάληρο
2109424173