Προσφορές για "Αλαργινό στη Νίκαια"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Αλαργινό στη Νίκαια". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Αλαργινό στη Νίκαια

Το “Αλαργινό στη Νίκαια” είναι σίγουρα ένα διαρκές ταξίδι. Μνήμες της Κοκκινιάς με τα κουτούκια της, ξυπνάνε με την είσοδο στο χώρο που παραμένει ο ίδιος από το 1938 που χτίστηκε το κτίριο. Στην άκρη ενός καταπράσινου πεζοδρόμου και αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονίας που κρατάει με νυχιά και με δόντια τα χαρακτηριστικά της, σε πείσμα των καιρών αγάπη για την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας είναι αποτυπωμένη παντού στο “Αλαργινό». Από την μουσική που μπορεί να είναι από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, προπολεμικά ρεμπέτικα για τους λάτρεις του είδους, μέχρι Καββαδία η ακόμα και Λοΐζο για τους φίλους που το προτιμούν.

Το ταξίδι δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τις γεύσεις που με μεράκι μάζεψαν από κάθε πιθανό και απίθανο τόπο οι ιδιοκτήτες. Χειροποίητο γιαουρτοσκόρδιο, κοπανιστή Μυκόνου, πάντα φρέσκες τηγανίτες πατάτες, φλογέρες Ανατολής, κολοκυθοκεφτέδες, φέτα τηγανιτή με μελί παραγωγής της οικογένειας, φάβα όπως την σερβίρουν στην Σίφνο είναι μερικοί από τους μεζέδες που θα ανοίξουν την όρεξη σας ώσπου να φτάσουν στο τραπέζι οι επιλογές σας. Σουτζούκι πολιτικό, τηγανιά χοιρινή με συνταγή από τα Τζουμέρκα, σαλιγκάρια στιφάδο όπως τα βρήκαμε στα σακιά της Κρήτης, σουτζουκάκια Σμυρναίικα, μοσχαράκι τας κεμπάπ ακριβώς όπως τον έφτιαχνε η γιαγιά τις Κυριακές είναι μόνο λίγα από τα πιάτα που συνθέτουν τον κατάλογο.

Οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να μην αφορούν τα ποτά που θα διαλέξετε να δροσίσουν τον ουρανίσκο σας. Θαλασσοδαρμένα αναψυκτικά που έρχονται από την Ικαρία. Ούζο από την Μυτιλήνη και τσίπουρο από τα Δυτικά Τζουμέρκα. Μπορεί οι εποχές να αλλάξαν και να μην υπάρχει δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα βαρέλια που υπάρχουν στο κελάρι, αλλά ο Γιάννης που θα σας υποδεχτεί σαν ιδιοκτήτης, ψάχνοντας κατέληξε να φέρει κρασιά από την Ζίτσα, την Καλαμπάκα, την Νάουσα και την Νεμέα. Η μπύρα έχει το δικό της φανατικό κοινό για αυτό και η βαρελίσια στο παγωμένο ποτήρι θα είναι πάντα μια ξεχωριστή επιλογή.

Το “Αλαργινό στη Νίκαια” έχει διαλέξει να μειώσει αυτό που οι τεχνοκράτες αποκαλούν κέρδος, για να μπορεί να είναι απολυτά εναρμονισμένο με τις εποχές που δυστυχώς όλοι ζούμε. Άνθρωποι καθημερινοί σας περιμένουν στην Αγίου Ιωάννου 2 στη Νίκαια και όπως οι ίδιοι δηλώνουν όταν οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, “να ευχόμαστε και να ζητάμε Υγειά. Τα υπόλοιπα να τα διεκδικούμε”

Κλείνοντας θα σας δώσουμε τις δυο συμβουλές που συλλέξαμε απο τους θαμώνες.Να μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τους λουκουμάδες πριν πάτε στο κρεβάτι μετά την επίσκεψη σας στο Αλαργινό. Αγγίζουν τα όρια της εξάρτησης. Επιδιώξτε να βρεθείτε στο μαγαζί σε κάποια από τις μουσικές βραδιές. Το γλέντι αρχίζει, ανάβει και σβήνει όταν το αποφασίσει ο τελευταίος της παρέας. Να είστε σίγουροι πως τόσο εσείς, όσο ο ιδιοκτήτης και οι μουσικοί, θα κλείσετε το μαγαζί σαν φίλοι..

Αγίου Ιωάννου 2,
Νίκαια
 2104910770