Προσφορές για "Andaman Thai Bar Restaurant"

Andaman Thai Bar Restaurant

Η προσωπική και ιδιαίτερη αδυναμία μας στην Ταϊλανδέζικη κουζίνα αφενός και αφετέρου δε, η ανάγκη μας για θρεπτική, ελαφριά και υγιεινή τροφή, είναι οι βασικοί λόγοι για τη δημιουργία ενός ζεστού, ατμοσφαιρικού, αλλά και φιλόξενου χώρου, όπως είναι το Andaman Thai Bar Restaurant. Σκοπός μας, να μοιραστούμε την αγάπη μας αυτή με όλους όσους χαρακτηρίζονται ως "περιπετειώδεις γαστρονομικοί περιηγητές" και ψάχνουν έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Το Andaman Thai Bar Restaurant λειτουργεί ως απλό καθημερινό εστιατόριο διαμορφωμένο με εξωτικές χειροποίητες πινελιές και προσωπική δουλειά. Ως στόχο, έχει την τέρψη των αισθήσεων. Θέλει να μας ταξιδέψει σε εξωτικές γεύσεις με μεθυστικά χρώματα και αρώματα που αναδύονται από μια κουζίνα που μοιάζει με ζωντανό οργανισμό, δηλαδή εξελίσσεται σε βάθος χρόνου. Είναι σύντομη στην παρασκευή της που σημειωτέον πραγματοποιείται τη στιγμή που απαιτείται, χωρίς την έντονη χρήση μπαχαρικών και σε ισορροπημένες δόσεις υλικών, από έμπειρους Ταϊλανδούς μάγειρες.

Στο Andaman λειτουργεί μπαρ που προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σε οποιονδήποτε επιθυμεί να δοκιμάσει κοκτέιλ με χειροποίητα υλικά και ξεχωριστές εξωτικές συνταγές, με την υπόκρουση έθνικ μουσικών από όλο τον κόσμο σε ατμόσφαιρα χαλαρή, φιλική, καθημερινή, ανεπιτήδευτη. Στην Ταϊλανδέζικη κουζίνα το Yin και το Yang τα δύο στοιχεία, συναντιούνται και καθώς παίρνουν ενέργεια από διαφορετικές πηγές, δημιουργούν ισορροπία και αρμονία. Έτσι, με απλά υλικά δημιουργείται ένας συναρπαστικός κόσμος γεύσεων, ένας κόσμος γαστρονομικών απολαύσεων που αξίζει να εξερευνήσει ο καθένας μας.

Γι΄ αυτό λοιπόν η Ταϊλανδέζικη κουζίνα οφείλει να είναι οικονομικά προσιτή έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλοι όσοι αγαπούν το απλό νόστιμο φαγητό της, να ταξιδέψουν στα γευστικά της μονοπάτια. Αυτός είναι ο στόχος και η φιλοσοφία του Andaman Thai Bar Restaurant.

Αλόπης 65,
Κάτω Πετράλωνα