Προσφορές για "Δεληολάνης"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Δεληολάνης". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Δεληολάνης

Ο Δεληολάνης, γνωστός εδώ και πολλές δεκαετίες για τις αξεπέραστες, από τον χρόνο, δημιουργίες σε παγωτό και γλυκό, σήμερα συνεχίζει το έργο της παράδοσης, αλλά καταξιώνει τη φήμη του και με επιπλέον νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της εστίασης.

Πολύ, καλό, προσιτό φαγητό, ολόφρεσκα φρατζολάκια από τον ιδιόκτητο φούρνο, κριτσίνια, διάφορα επιλεγμένα είδη αρτοποιείας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering, προσαρμοσμένες ιδανικά στο γούστο, το επίπεδο και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Πλούσιος κατάλογος με ορεκτικά, σαλάτες, μαγειρευτά, κρεατικά, όσπρια, φιλέτα, κοτόπουλο, ζυμαρικά, λαδερά, ψαρικά και σχάρας.

Χειροποίητο παγωτό που φέρνει στη μνήμη γεύσεις που δεν ξεχνούν οι παλιοί και που «εκπαιδεύουν» (γνωρίζουν) τους νέους στο τι θα πει καλό παγωτό. Το παραδοσιακό πνεύμα σε αγαστή συνεργασία με την φρέσκια ματιά, τελικά, δημιουργούν σύγχρονες γεύσεις για όλους. Όλα τα παγωτά παρασκευάζονται απο τις καλύτερες πρώτες ύλες στον κόσμο, με φρέσκο γάλα που παραλαμβάνουν καθημερινά και πραγματικά φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Τούρτες φρέσκες, γλυκές και ελαφριές για όλους τους ουρανίσκους. Με μεγάλη ποικιλία, και όμορφη σχεδίαση μπορείτε να την βγάλετε στο τραπέζι των γενεθλίων σας αλλά και να την πάρετε μαζί σας σε μια επίσκεψη.

Κατάστημα Συγγρού
Ο Δεληολάνης στην πιο πλήρη και σύγχρονη εκδοχή του! Δεν είναι απλά ένα καλό εστιατόριο ή ένα ελκυστικό ζαχαροπλαστείο και καφέ. Είναι όλα μαζί και τα προσφέρει πραγματικά όλα με εξυπηρέτηση που… δεν έχει ωράριο! Βρίσκεται κυριολεκτικά «στο πόδι» όλο το 24ωρο, προσφέροντας μέχρι και μεταμεσονύκτιες γεύσεις (όπως οι σούπες), γι’ αυτούς που η ζωή συνεχίζεται και τη νύχτα. Αποτελεί, επίσης, μια μοντέρνα έκφραση πολυχώρου, με ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική, όπου βρίσκεις όσα δεν χωράει ο νους σου.

Λεωφ. Συγγρού 100,
Συγγρού-Φιξ