Προσφορές για "El Taco Bueno"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "El Taco Bueno". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

El Taco Bueno

25 χρόνια ποιότητα στη μεξικάνικη κουζίνα…

Το 1993 σ’ έναν μικρό χώρο στην οδό Αποστολόπουλου στο Χαλάνδρι, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το El Taco Bueno, φέρνοντας κοντά σας την μεξικάνικη κουζίνα. Από τότε οι ποιοτικές γεύσεις και το εξαιρετικό σέρβις σ’ ένα ζεστό φιλικό περιβάλλον, συνδυασμένα με το μεράκι όλων των συντελεστών, συνοδεύουν την πορεία μας.

Η μετακινησή μας στο νεοκλασικό οίκημα στην συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως και Ψαρών 1, τρία μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή του ήρθε σαν φυσική συνέχεια, ώσπου τον Οκτώβριο του 2009 έγινε επιβεβλημένη η εκ νέου επέκτασή του, με τη δημιουργία του EL TACO BUENO Autentico, στην οδό Αριστοτέλους 84.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών λειτουργίας του καταστήματος στην Ψαρών, που μας άφησε ωραίες αναμνήσεις, καλές παρέες και πολλούς φίλους, η πορεία αυτού του καταστήματος έφτασε στο τέλος της.

Το EL TACO BUENO μετακόμισε, σε ένα ανακαινισμένο, πανέμορφο νεοκλασικό με μαγευτικό κήπο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Μετρό της Αγίας Παρασκευής. Ο ιστορικός ανεμόμυλος της παραδοσιακής, πέτρινης έπαυλης, τα δέντρα, ο καταπράσινος χώρος, ο ξυλόφουρνος, οι αυλές αλλά και το εσωτερικό του, συνθέτουν ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς που μαγεύει κυριολεκτικά όσους νοιώσουν την αύρα του.

Ο χώρος ανακατασκευάστηκε με τη συνεργασία έμπειρων τεχνιτών, με σεβασμό στο μοναδικό φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον της έπαυλης και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει το ίδιο και εσάς, όπως και εμάς.

Όπως εσείς μας δείχνετε την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, έτσι κι εμείς θέλουμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε σε όλα τα επίπεδα.

Η φήμη που συνοδεύει το El Taco Bueno, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο χώρο της απαιτητικής μεξικάνικης κουζίνας, δεν είναι καθόλου τυχαία! Χτίστηκε μέσα από την σταθερή σχέση που έχει δημιουργηθεί με τους φίλους του El Taco Bueno, ικανοποιώντας τις ανάγκες για αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, σε χώρους οικείους, προσιτούς και φιλικούς για όλους.

Το εστιατόριο διαθέτει κήπο με πράσινο, με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ακόμη και τις πιο κρύες βραδιές του χειμώνα, ενώ προσφέρουν μια δροσερή ανάσα στις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Αγίας Παρασκευής 110,
Χαλάνδρι
210 6813787